9 Haziran 2012 Cumartesi

DÜŞÜNÜN VE İLK ADIMI ATIN


Onun teninin dokusunun vücudunda hüküm sürdüğü bir aşk düşünün. Şimdi yanınızda uzanıyor, saçları saçlarınıza karışıyor. Saçlarının kokusu öylesine güzel ki saç tellerini kokluyorsunuz parmaklarınıza dolayıp. Bu sırada bir kahkaha savuruyor kulaklarınızın rıhtımında. Sesi öylesine nazik ve zarif ki duyduğunuz tüm kötü sözcükleri, kulaklarının işittiği tüm çaresizliğe ve kaybedişe dair cümleler siliniyor. Sesine büyüleniyorsunuz. Bu sırada görüş alanınıza bakışları giriyor. Şımarık tebessümünün gözlerinde meydana getirdiği hareler onu sevdiğiniz için ne kadar şanslı olduğunuzu hatırlatıyor. Tam bu anda bakışlarınız birbiriyle kesişiyor. Şımarık bir tebessüm daha tomurcuklanıyor gamzelerinin yanı başında. Size de bulaşıyor şımarık ve bir o kadar içten tebessümleri.

Sevgisinin sıcaklığını kalbinizin her hücresinde hissediyorsunuz. Parmakları parmaklarınızın arasında ki yalnızlığı dolduruyor ellerinizi tutarak. Başını yaslıyor. Vücudunuzun tüm hücrelerine yayılıyor sevgisi salgın bir hastalık gibi. Tüm hücrelerinizde onun ismi tekrarlanıyor. Onun ismi o an hayatınızın en güzel sözcüğü oluyor. Başının sıcaklığı omzunuz ile temas ediyor. Dudaklarınızın kokusuyla sıvalı yanakları teninizle buluşma anını unutamayacağınız bir an olarak yazıyorsunuz hatıra defterinize. Bir kez daha onun sevgisini hissediyorsunuz ve bir kez daha onu sevdiğiniz için ne kadar şanslı olduğunuzu hissediyorsunuz.

Onun teninin dokusunun tüm bedeninizde hüküm sürdüğü bir aşk düşünün. Onunla bir akşamüstü kimsenin uğramadığı sadece dalgaların sesi ve kendi ayak seslerinizin yankılandığı bir kumsalda gelecek hayalleri kurduğunuzu düşünün. Şimdi kurduğunuz hayallerin ruhunuzda uyandırdığı duyguları düşününün. Gözlerinizi kapayın derin bir nefes alın, elinizi telefona götürün ve tüm bu düşlerinizi gerçekleştirmek adına ilk adımı atın. Ufak bir merhabayla başlayın… Eğer hala tanışmadıysanız karşınıza çıkan ilk fırsatta ufak bir merhabayla birlikte onunla güzel bir gün geçirmek adına ilk teklifi yapın. Şimdi bir aşk düşünün, onun yanında olma gerçeğinin ruhunuzda uyandırdığı hisleri düşünün ve ilk adımı atın.

Hiç yorum yok:

Bumerang - Yazarkafe
script>